Skip to main content
 
 
 
 

Kontakt

Mi smo multidicplinarni, nagrađivani tim koji dijeli strast ka operskoj inovativnoj kreaciji, građenju mlade publike i promociji mladih talenata.

Generalne informacije

Operosa Montenegro Opera festival

Crna Gora, Herceg Novi 85340,
Kanli Kula (adresa festivala)

+382 68413387
Operosa Montenegro Fondacija & Operosa Produkcije doo

Crna Gora, Podgorica 81000,
Oktobarske revolucije 120 (poštanska adresa)

+382 68413387
Generalne informacije:
info@operosa.org
Obrazovanje & Zajednica:
academia@operosa.org
Oglašavanje & PR:
pr@operosa.org
Društvene mreže:
zino@operosa.org
Korporativne ponude:
corporate@operosa.org
CEO & Founder

Katherine Haataja

MAEd, FTCL, FRSA

Mecosopran, operski profesionalac, vokalni pedagog i osnivač Operose, Katherine ima preko 30 godina iskustva u kreativnoj industriji. Strastveno je posvećena operi, glasu, scenskoj umjetnosti i kulturi. Istražuje različitosti i otkriva načine da se ljudima približi ova divna umetnička forma.

Umjetničko planiranje

Tea Đorđević

Organizatorka i projektna menadžerka brojnih operskih i muzičkih događaja, Tea je kreativna i zainteresovana za različite muzičke žanrove i formate, dok podržava projekte na kojima radi vodeći ih od ideje do realizacije.

Produkcija & Administracija

Mirjana Radić

Orijentisana na rezultate i veoma efikasna, Mirjana se ističe u upravljanju finansijskim i administrativnim aspektima operskih projekata, kao i složenom logistikom operskih i klasičnih muzičkih događaja.

Digitalni razvoj

Silviya Stoyanova

Iskusni profesionalac u digitalnim publikacijama u scenskoj umjetnosti, kao i u televizijskoj i filmskoj industriji, Silvija je ekspert e-administracije i razvoja digitalnih projekata.

Počasni dirigent

Eraldo Salmieri

Eraldo Salmieri je imenovan za počasnog dirigenta Operose tokom jubilarnog izdanja Operosa Montenegro Opera Festivala 2023. Uloga maestra Salmierija u razvoju Operose tokom godina od njene inauguracije bila je neprocjenjiva. Njegov doprinos kvalitetu i izvrsnosti muziciranja i njegovanju mladih talenata u operskoj umjetnosti unaprijedio je i podigao ugled Operose širom svijeta.

Menadžer produkcije

Zoran Đorđević

Zoran intenzivno radi u produkcijama live koncertnih nastupa i scenskom menadžmentu, kao i u produkciji publikacija. To što je uspješan klasični pijanista takođe doprinosi njegovom razumijevanju potreba u industriji izvođačkih umjetnosti.

Dizajn produkcije

Magdalena Vlajić Glavonić

Ekspert kostimografije, scenografije i osvjetljenja u izvođačkim umjetnostima, kao i za korporativne događaje, modne revije, izložbe, umjetničke performanse i instalacije, Magdalena je neophodna u stvaranju budućih produkcija kao i u mnogim dosadašnjim dostignućima Operose.

Menadžerka orkestra

Marina Knežević

Diplomirana producentkinja, specijalista audio-vizuelne produkcije i imenovana za sekretara Crnogorskog simfonijskog orkestra, Marina je profesionalac u oblasti orkestarskog menadžmenta.