Skip to main content
 
 
 
 
 
 

Partnerstva

Zajedno sa našim uglednim partnerima nastavljamo našu misiju podrške budućim talentima opere i klasične muzike, podizanja nacionalne i međunarodne svijesti o scenskoj umjetnosti u Crnoj Gori i privlačenja nove publike na naše događaje

Ministarstva Vlade Crne Gore

Kao jedina operska institucija do sada u Crnoj Gori, nastavljamo našu misiju da razvijamo saradnju sa Ministarstvom kulture i Ministarstvom za ekonomski razvoj i turizam na podizanju nacionalne i međunarodne svijesti o operi u Crnoj Gori i privlačenju nove generacije operske publike.

Opština Herceg Novi

Blisko partnerstvo sa Opštinom Herceg Novi je od samog početka odigralo ključnu ulogu u razvoju i uspjehu godišnjeg Operosa Montenegro Opera Festivala. Kulturno-istorijska baština Herceg Novog sa svojim veličanstvenim tvrđavama će vas oduševiti.

Turistička organizacija Herceg Novi

Saradnja i zajednička misija sa Turističkom organizacijom Herceg Novog omogućavaju Operosa Montenegro Opera Festivalu da dopre do medija i nove publike na nacionalnom, regionalnom i svjetskom nivou.

Herceg Fest

Herceg Fest pruža osnovu na koju mogu da se nadgrađuju kulturni događaji u Herceg Novom. Njegovo prisustvo i podrška su od neprocjenjive vrijednosti za održavanje festivala opere i klasične muzike svjetskog nivoa.

Mamula Island

Uspjeh Operosa Montenegro Opera Festivala odražava veliko uvažavanje scenske umjetnosti u Crnoj Gori. Bez podrške naših cijenjenih sponzora i partnera ovi uzbudljivi događaji i razvoj događaja ne bi bili mogući. Naše partnerstvo sa ostrvom Mamula zasniva se na međusobnom uvažavanju kulturnog nasljeđa i važnosti njegovanja budućih talenata, kao i privlačenja domaće i međunarodne publike u Herceg Novi.

Institute DR  Simo Milošević

Od gostovanja Operosa Masterclass serije do dobrodošlice Operosa umjetnicima iz celog sveta, Institut zauzima ključno i neprocjenjivo mjesto među Operosa partnerima.